08.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Nyt 6-dagespar klar i Ballerup

Med godt en måned til det danske 6-dagesløb, har arrangørerne på sin hjemmeside offentliggjort et nyt par, der får debut i de professionelles løb. Det er landsholdsparret Niki Byrgesen og Christian Ranneries, der er klar til at køre på banen i Ballerup Super Arena.

– Jeg føler, at det er en drøm som har blomstret siden jeg kørte UIV Cup, hvor jeg har været rundt omkring i Europa og set profferne køre. Så siden dengang har jeg tænkt, at det, vil jeg også godt prøve en dag. Jeg er ked af, at jeg ikke fik lov til at køre sidste år, så jeg fik lov til køre i samme løb som Bruno Risi. Det ville jeg meget gerne have prøvet, og det sagde jeg også til Rico sidste år. Han sagde så tilbage, at der var en risiko for, at jeg blev kørt midtover. Men nu glæder jeg mig rigtig meget til årets løb, siger Christian Ranneries til løbets hjemmeside, 6-dages.dk.

– Det bliver en kæmpe oplevelse, hvor vi virkelig skal ud og samle erfaring. Ranneries har kørt en del UIV cups, men at være en del af 6-dagesløbet er jo helt nyt for os begge, med de lange jagter, spurtserier, Derny og hele det show det er i seks dage. Det bliver måske også noget som kommer til at slå os hårdt. Jeg tror godt, vi kan være med fysisk, men jeg tror specielt i 6-dagesløb, at erfaring betyder mere end halvdelen, tilføjer Byrgesen.