12.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Odder CK-rytter til Designa-Knudsgaard

Odder CK Elite-rytteren Rasmus Mygind har skrevet kontrakt med det nye U23 hold Team Designa Køkken-Knudsgaard. Mygind, der er tidligere løber på eliteplan, startede med at cykle i i sommeren 2009, og i 2010-sæsonen kørte han nok point ind til at rykke fra D-klasse og op i A-klassen.
– Jeg har fået et rigtig godt tilbud fra Team Designa Køkken-Knudsgaard, som jeg har sagt ja til. De har et rigtig spændende U23-program, som tiltaler mig rigtig meget som sidsteårs U23-rytter. Jeg har nydt min tid på Odder CK Elite rigtig meget, men jeg ser udviklingsmulighederne som større hos Team Designa Køkken-Knudsgaard og håber, at I forstår min beslutning om at skifte, siger Rasmus Mygind om skiftet til oddercykelklub.dk.
– Vi er selvfølgelig kede af at miste Rasmus, men han har fuldt det nye tilbud. Jeg tror, at han har en stor fremtid i cykelsporten, og den skal selvfølgelig forfølges på alle måder. Held og lykke til ‘myggen’, tilføjer OCK Elites manager, Thue Uhre Lauridsen, videre til hjemmesiden.
Team Designa Køkken-Knudsgaard består nu derfor af Mathias Lisson, Nicki Rasmussen, Lenni Andersen, Otto Holmgaard Kristensen, Alexander Mørk, Mathias Rosendal Damm, Søren Sølvsten Nielsen og altså Rasmus Mygind.