23.03.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Kristian Arnth

På dannelsesrejse til drømmedestinationen

Drømmen smuldrer, da corona rammer og lukker Italien i foråret 2020. Men det vil Asbjørn Hellemose ikke finde sig i. Med målrettethed, intelligens og en jernmentalitet vender han mareridtet til drømmekontrakten med Trek-Segafredo.

Det er formiddag, og fra oven skinner forårssolen. Trafikken og menneskemylderet plejer at være på sit højeste nu. Kaos. Som det kun kan være det i Italien. Men denne martsdag ligger Comos gader tomme, sådan som de har gjort det i snart en måned. Intet er, som det plejer.

Her er tomt og stille. Men fra en baggård tæt ved centrum lyder der en svag summen. På en af balkonerne lidt oppe sidder en cykelrytter og kører på hometrainer. Det har han gjort i snart en måned, og han kommer til at gøre det over en måned endnu.

Balkonen deler han med de to nabolejligheder, og i lejligheden bor han sammen med fem normale studerende. Men cykelrytteren er ingen normal studerende. Han er dansker, og da coronapandemien pludselig lukker Italien fra den ene dag til den anden, tager han ikke hjem til

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in