11.02.2011
Test Test

Peter Van Petegem rådgiver Garmin-Cervélo

Peter Van Petegem har sit klassiker-CV i orden med 2 sejre fra Flandren Rundt og én sejr fra Paris-Roubaix, så han kan kende forskel på en rigtig pavé og en brostenspyntet gågade.
– Jeg er meget spændt på at arbejde med en så spændende gruppe ryttere. Jeg er sikker på, at vores samlede ekspertise vil styrke holdet, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage på landevejen med Garmin-Cervélo, siger Peter Van Petegem.
For med verdensmester Thor Hushovd, Heinrich Haussler, Tyler Farrar, Ryder Hejsedal og David Millar er der et rigt udvalg af skrappe fyre – naturligvis afhængig af, om det er med eller uden brosten.
– Vi har hele tiden sagt, at vi ønskede at blive stærkere i klassikerne, og nu i 2011 er vi blevet et af de stærkeste klassikerhold i feltet med en af de bedste rådgivere. Jeg har aldrig selv kørt klassikerne, så jeg tænkte, at det kunne være rart med nogen, der har den erfaring i bilen. Van Petegems erfaring på vejene, taktikken, udstyret og klassikerstrategien vil være uundværlig for os som gruppe, siger team manager Jonathan Vaughters.