31.03.2011
Test Test

Radioshack sejr til 3 dage ved Panne

Men det var ikke den eneste gode Radioshack nyhed, for polakken Michal Kwiatkowski kørte også en flot enkeltstart, og blev nummer 3 i både den og klassementet. Vacansoleil-DCMs Lieuwe Westra bed godt fra sig, og fik andenplads på etapen og i klassementet.
Man kan roligt sige, at selvom Lance Armstrong har kørt sit sidste løåb, ser det ikke ud til, at Radioshack er holdt op med at vinde. Men det har holdet også brug for, idet hovedsponsorens kontrakt udløber i 2011.
Vacansoleil-DCM gik også bevist, at holdet klarer sig glimrende, selvom kontrakterne med henholdsvis Riccardo Ricco og Ezequiel Mosquera var en stor fejl. For Riccardo Ricco er fyret på grund af sin mislykkede gør-det-selv blodtransfusion, mens Ezerquiel Mosquera er i frivillig karantæne – det vil sige holdledelsens beslutning.
Quick Steps Niki Terpstra styrtede efter smal svingkombination, og har måske brækket et kraveben, da han faldt på venstre side. Og det er en dårlig nyhed få dage før Flandren Rundt, hvor han var udset som stærk hjælper til Tom Boonen.
3 dage ved Panne 3B. etape:
1. Sebastien Rosseler, Radioshack, 18:31
2. Lieuwe Westra, Vacansoleil-DCM, 0:00:14
3. Michal Kwiatkowski, Radioshack, 0:00:14
3 dage ved Panne klassement:
1. Sebastien Rosseler, Radioshack, 12:21:33
2. Lieuwe Westra, Vacansoleil-DCM, 0:00:06
3. Michal Kwiatkowski, Radioshack, 0:00:14