08.02.2011
Test Test

Radioshack vinder på Mallorca

Men det gjorde Radioshacks belgier Ben Henmans efter at have startet et udbrud med Team Geox-TMCs Arkaitz Duran og Movistars Xavier Tondo.
– Jeg begik en stor fejl i starten. Jeg holdt en naturlig pause 2 km før den første stigning, og var nødt til med køre opad mellem bilerne, men jeg vidste, at jeg skulle være i spidsen på Coll de Soller, for nedkørslen var meget våd og glat. Jeg kørte et 6 km sprint opad, og kørte over toppen som nummer 20. Mine ben havde det stadig godt. På den næste stigning efter Puig Major trak Movistar for Xavier Tondo. Jeg så en masse ryttere lide, men havde det stadig godt, så derfor angreb jeg 1 km fra toppen. Kun Tondo og Duran kunne følge med og vi havde 20 sekunder på toppen, som blev til 1 minut på de sidste 40 km, siger Ben Henmans.
Trofeo Inca:
1. Ben Henmans, Radioshack
2. Arkaitz Duran, Team Geox-TMC
3. Xavier Tondo, Movistar