03.03.2011
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Jesper Bechmann Olsen

Rapha åbner døren til Cycle Club Mallorca

Hvis man overvejer – eller allerede har booket – en træningslejr eller påskeferie på Mallorca er Rapha Cycle Club Mallorca den perfekte cykeldestination til en udflugt eller at bo direkte på Hotel Sis Pins i Port de Pollenca.
Med sit unikke mix af galleri, shop og café er Rapha Cycle Club Mallorca – www.rapha.cc/mallorca – det perfekte mødested for forårshungrende ryttere på træningslejr eller påskeferie på Mallorca. Placeret i Puerto de Pollenca på Hotel Sis Pins, midt på den idylliske havnepromenade, finder du Rapha Cycle Club Mallorca som det bedste sted på øen, til at se de kommende forårsklassikere eller få en massage efter de sociale Rapha Rides i de nærliggende bjerge. Alternativt kan man blot nyde en kop kaffe eller drink imens man læser nyhederne i internationale cykelmagasiner fra hele verden.
 En udvidet linje af Rapha produkter vil være tilgængelig i Rapha Cycle Club Mallorca, inklusiv Limited Edition Rapha produkter specielt designet til Club’en.
Events på Mallorca vil inkludere konstant dækning af alle forårsklassikere ligesom Rapha gruppe “rides” til udvalgte punkter på Mallorca. Derudover kan du opleve gratis massage til trætte og ømme ben, en ugentlig Rapha bjergetape konkurrence, film screenings, “Byens Hurtigste Mekaniker” konkurrence og specielle VIP gæster
Kaffe, kage og drinks i Rapha Cycle Club Mallorca bliver leveret af den storslået Cappucino Grand Café, som ligeledes vil omfatte et bredt udvalg af caféens bistro menú.  
Film screenings vil foregå udendørs om aftenen direkte ned til bugten kombineret med ugentlige BBQ’s, som giver mulighed for at smage det Mallorcinske køkken.
Med idéelle vejrbetingelser kombineret med dejlig mad og drikke har gæster på Mallorca endelig en perfekt destination til, at lade sig opsluge af landevejscykling efter det lange vinter break.
Rapha Cycle Club Mallorca er åben hver dag fra 13. marts til 1. maj 2011.
Se www.rapha.cc/mallorca eller følg @RaphaCycleClub på Twitter for konstant opdateret information.

Om Rapha
Rapha designer og producerer verdens bedste cykeltøj og accessories. Designet uden kompromiser for den mest kræsne cykelrytter og cykelentusiast, blander Rapha’s produkter stil med optimal præstation. En brændende passion for landevejscykling betyder at Rapha er langt mere end blot et produktfirma. Rapha.cc er et online emporium af cykeltøj, accessories, bøger, blade, musik og events, som alle hylder glæden og smerten i landevejscykling.