01.02.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Kristian Arnth

Rapha Explore Powerweave

Rapha var blandt de første til at omfavne gravel-segmentet med specialdesignet cykeltøj og tilbehør til grusjægerne og eventyrerne. Derfor er det heller ikke overraskende, at briterne har ikke bare én, men to forskellige sko-modeller beregnet til gravel.

Den første model hedder Explore og blev designet helt fra bunden og ikke bare baseret på en landevejssko. Skoen har snørebånd, og overdelen er produceret i et slidstærkt mikrofiber-materiale.

Det er denne platform, som Rapha har udviklet Explore Powerweave på. Her er snørebåndene udskiftet med BOA-spænder, og overdelen er fremstillet i et meget fleksibelt og let stof-materiale, som er meget komfortabelt.

Teknologi

Mange skoproducenter har efterhånden kastet sig over forskellige vævede materialer og med god grund. For den sokke-agtige følelse giver cykelskoen en hidtil uset komfort, mens materialet samtidig er superlet.

Ulemperne er til gengæld styrken, holdbarheden og praktikaliteten, hvorfor det virker en anelse interessant at bruge materialet på en sko beregnet til off-road kørsel. Men Rapha mener at have kommet disse udfordringer til livs ved at forstærk

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in