19.02.2011
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Jesper Bechmann Olsen

Rapha lancerer Pro Team Jersey og Bib Shorts

Legenden omkring Forcat de la Route har inspireret Rapha til udviklingen af Rapha Pro Team Jersey og Pro Team Bib Shorts, som er udviklet til at imødekomme specifikke krav i elite-landevejscykling. Designet i samarbejde med Rapha Condor Sharp pro-ryttere, inklusiv Olympisk mester Chris Newton og ex-Britisk mester Kristian House, anvender de nye produkter proprietære materialer og features med blot ét for øje – racing.
Pro Team Jersey og Bib Shorts lukker et markant hul i markedet for konkurrenceryttere og hardcore cykelentusiaster, som søger efter den karakteristiske Rapha stil og kvalitet, men med et snit som er endnu mere figursyet og langt mere race-ready. Både Jersey og Bib Shorts fremhæver et sort og hvidt “fange” motiv, og begge er lightweight og designet til en landevejsrytter’s krop og aggressive position på cyklen. Produkterne er lavet af høj åndbart stretch-materiale fra Schweiz, udviklet eksklusivt for Rapha og indeholder Coldblack (r) Technology, så selv de mørkeste materialer forbliver kølige imod huden i de varmeste måneder samt beskytter imod UV stråler. Fæstnede sømme forebygger gnidemærker og panelerne er kombineret med mesh-sektioner for et skarpt men komfortabelt fit.
Pro Team Bib Shorts er tilføjet et forstærket siddepanel, og gør brug af et anatomisk Cytech pudeindlæg, som er blevet udvalgt specifikt for dens maksimale spændvidde i siddeposition uanset om du er i udbrud på en bjergside eller jagter en nedkørsel. Dens position er tillige rykket fremad for at medvirke til en mere aggressiv siddeposition. På hver side af rygradden er to Race Radio lommer placeret, og multi-panel konstruktionen medvirker til et optimalt fit. Mesh panelerne på side og bagside giver øget ventilation og ekstra huller er tilføjet til Race Radio kabler.
Til at holde styr på ryttertøjet, når en team-vask står for døren, er et navneskilt inkluderet på Jersey og Bib Shorts, hvor rytterens navn kan skrives.
Den nye Pro Team Jersey og Pro Team Bib Shorts komplimenterer Rapha Pro Team Mitts og Pro Team Socks til at fuldende Pro Team Spring/Summer kollektionen.
Pro Team kan købes nu via www.rapha.cc og Pro Team Jersey og Pro Team Bib Shorts er tilgængelige i størrelserne XS til XXL.