30.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Richie Porte erstatter Larsson i Giroen

Team Saxo Bank-SunGards svenske enkelstartsspecialist, Gustav Larsson, afslørede i sidste uge overfor svenske medier, at han var blevet udtaget til årets Giro d’Italia, men i en pressemeddelelse fra holdet lørdag er Larsson ikke med på Giro-holdet. I stedet har holdejer Bjarne Riis udtaget australske Richie Porte, der sidste år var kaptajn og sluttede som nummer syv.
– Vi stiller til start i Giroen med et stærkt og meget motiveret mandskab. Udtagelsen af den endelige trup har ikke været ligetil, da vi har mange stærke kort på hånden, men én ting er helt sikker – truppen her er topmotiveret for at vinde og er stærk nok til at gøre det. Vi er velforberedte, vi vil gøre os gældende, og det bliver uden tvivl et utroligt spændende løb, som jeg ser meget frem til, siger Riis i pressemeddelelsen.
Hele holdet består af Alberto Contador (Spanien), Laurent Didier (Luxembourg), Volodymir Gustov (Ukraine), Jesus Hernandez (Spanien), Kasper Klostergaard (Danmark), Richie Porte (Australien), Michael Mørkøv (Danmark), Daniel Navarro (Spanien) og Matteo Tosatto (Italien).