30.11.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Kristian Venø

Schwalbe G-One Ultrabite

Schwalbe G-One Ultrabite er graveldækket til dig, der vil have det bedste greb under våde og mudrede forhold, og som under ingen omstændigheder vil være begrænset af dine dæk.

Så snart du får dækket i hænderne, mærker du straks, at dette er et dæk, som er designet til skovspor og stier, hvor kravet er fremragende greb under våde og fedtede forhold.

Dette dæk er optimalt, når du forlader de hårde grusveje for at udforske stierne, som forgrener sig fra grusvejen ud i skov og på mark, og hvor farten ikke er afgørende.

Griber i underlaget

Designet er et mix af aflange ”lego-knopper”, som henholdsvis går på tværs og langs af dækket, hvor de midterste ”lego-knopper” giver et godt greb, når du træder an på et fedtet underlag, og de yderste tager fat i underlaget, når du lægger cyklen ned i svingene.

Særligt mærker du det gode greb, når du kører på kanterne af et smalt spor. Her mærker du, hvordan de yderste knopper tager fat, når du rammer kanterne. Også på en hurtig sektion af et singletrack bidder dækket godt, når sving tages i høj fart.

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in