22.03.2011
Test Test

Scott sponserer nyt australsk projekt

Det er nu bekræftet, at Scott bliver cykelsponsor for det kommende GreenEdge projekt. Rytterne får de aerodynamiske Scott F01 landevejscykler, Scott Plasma 3 enkeltstartscykler og de nye Scott Vanish hjelme til landevej. Dertil er der nye enkeltstartshjelme på vej.
GreenEdger forventet at omfatte et UCI professionelt kvindehold, ProTeam hold og et kontinentalhold, hvor sidstnævnte alt andet lige nok skal være en hjemlig rugekasse på samme måde, som eksempelvis Rabobank og Movistar ProTeam holdene har kontinentalhold.
Holdets hovedsponsorer forventes at blive præsenteret i juni måned, og initiativtager Shayne Bannan har netop aflagt UCI et besøg for at vide, hvordan hvilke krav, der stilles til en ProTeam licensansøgning.
– Vi satte os nogle mål tidligere i år. Et af dem er at koncentrere os om holdets struktur, hvor basen (service course, red.) skal være, og hvor den administrative base skal være. Det er godt på vej, og lige nu taler vi med UCI om, hvordan vi skal være sikre på at opfylde krav i løbet af en ansøgningsproces, siger Shayne Bannan til Cyclingnews.
Ikke overraskende har GreenEdge indgået en aftale med Cycling Australia om at dele træningscenter i Italien, idet Shayne Bannan har en fortid i ledende rolle hos Cycling Australia.