14.04.2014
Frederik Muff Hansen

Skelde tilfreds på trods af førertrøje-tab

Da den sidste etape af Circuit des Ardennes blev kørt i går lykkedes det ikke for CULT Energy Vital Waters Troels Vinther at beholde den gule førertrøje, som han bar da etapen startede. Alligevel er bagmanden bag holdet, Michael Skelde, fint tilfreds med præstationerne i det franske: 

– Vi kørte en fin etape og forsøgte at rejse os ovenpå den rigtig gode præstation, men også den lille skuffelse, vi havde i formiddags. Det er svært, men jeg synes egentlig, at rytterne formåede at rejse sig. De ville gerne forsøge at gøre noget, også selvom vi vidste det ville blive svært at undgå en massespurt, forklarer Skelde om gårsdagens hændelser. 

CULT Energy Vital Water fik sluttet løbet af med deltagelsen i et udbrud, hvor Emil Vinjebo repræsenterede holdet. De kom væk med godt 70 kilometer til mål, men blev inden for de sidste 10 kilometer hentet:

– Emil har virkelig arbejdet hårdt i holdets tjeneste, så det var fedt at se ham gribe chancen og køre med i udbruddet – så fik han lov at føre endnu mere end han allerede har gjort i løbet, griner Skelde om Vinjebos indsats, inden han fortsætter: 

– Desværre lykkedes det ikke, og alt i alt sluttede etapen som vi havde forventet med en spurt. 

Samlet vandt Troels Vinthers udbrudskompagnon fra lørdag, Lukasz Wisniowski, mens Grega Bola blev nummer to. Danske Kristian Haugaard blev flot nummer tre.