21.03.2011
Test Test

Skepsis overfor Patrik Sinkewitz’ uskyld

– Jeg kan kun sige, at jeg absolut ikke har brugt nogen forbudte substanser. Først troede jeg, at det var en vittighed, men så fik jeg nyheden på skrift, siger Patrik Sinkewitz til Süddeutsche Zeitung.
Det er så hans mening om, at han er testet positiv for humant væksthormon i A-prøven, for B-prøvens resultat foreligger endnu ikke. Der er så dem, der mener, at det er for tidligt at dømme Patrik Sinkewitz.
Michael Lehner er hans tidligere advokat, der fik nedsat hans tidligere karantæne til 1 år, idet Patrik Sinkewitx indgik en kronvidneaftale med de tyske antidopingmyndigheder.
– Jeg ved ikke, om jeg tager sagen. Jeg vil ikke dømme atleten på forhånd. Men hvis det er tilfældet (han er dopet, red.), er jeg meget skuffet, siger advokat Michael Lehner til SID.
Dog er andre langt klarere i mælet, når det drejer sig om tyskerens ry og rygte.
– De seneste nyheder overrasker slet ikke. Han forstod det bare. Måske skulle medierne spørge, hvorfor ingen hold i lang tid ville tilbyde ham en kontrakt efter hans karantæne, siger Team HTC-Highroad team manager Rolf Aldag til SID.
Rolf Aldag var så hans T-Mobile team manager, da Patrik Sinkwitz testede positiv i 2007, mens en anden tidligere holdejer slet ikke ville have noget med ham at gøre.
– Jeg har aldrig været hans ven, men jeg har troet på, at han ville gøre hvad som helt bortset fra at være så dum, siger tidligere Gerolsteiner holdejer Hans-Michael Holczer.
Det er så det rene vand ved siden af, hvilke tyske Facebook kommentarer man kan falde over.