03.05.2011
Test Test

Solbrillen til krævende atleter

Fast Jacket anvender Plutonite linsemateriale, O Matter letvægtsramme, som kan modstå alt fra UV til kemikalier, samt Unobtainium, der giver behagelig støtte ved næsen og bag øret.
//SwitchLock teknologi //Atleter kommer ud for meget skiftende vejr- og lysforhold og har derfor brug for hurtigt at kunne tilpasse sig og altid have optimale synsvilkår. SwitchLock er udviklet til netop at tillade udskiftning af solbrillens linse med en enkel låsemekanisme. Oakley har samtidig sikret, at linsen ikke påvirkes, da selv det mindste pres kan skævvride formen og dermed forvrænge synet.
//HDO// Oakley har fokus på at sikre en optisk korrekt gengivelse. Fast Jacket anvender derfor Oakley High Definition Optics (HDO) – en samling af patenterede teknologier, som giver det klareste, skarpeste og mest præcise syn muligt.
//Hydrofobisk coating// Med Fast Jacket følger en Nano-clear lens cleaner pen, som giver en hydrofobisk coating. Dette usynlige skjold får vand til at prelle af linsens overflade og bevarer dermed optimalt syn.
Pris starter ved 1.600 kroner.