23.02.2011
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Jesper Bechmann Olsen

SRAM RED bliver sort

Den sorte RED gruppe tilføjer en elegant sort finish (bagskifter, forskifter og bremser), mens den ’normale’ sølv og røde grafik bevares. Denne nye farve mulighed passer perfekt til alle rammesæt på markedet.
Gruppen omfatter greb, bag- og forskifter, bremser, kassette (samme som LTE, med 11-28 som mulighed), kranksæt med sort anodiserede klinger, keramisk krankboks og kæde. Udover den nye farve er gruppen er den samme som den oprindelige SRAM RED.
Men hvorfor denne nye farvemulighed? Efter flere år på toppen med SRAM RED, er dette så den eneste opgradering SRAM har i ærmet? SRAM har tidligere været ud og sige, at der ikke kommer nogen elektronisk geargruppe fra deres side samtidig med Shimano har stor succes med Di2 og Campagnolo nu også endelig er på banen med deres elektroniske pendant. Cykelmagasinet venter spændt på, om der ikke kommer en ’rigtig’ opgradering af SRAM RED, som med dens tilblivelse for flere sæsoner siden revolutionerede markedet rent vægtmæssigt. Ind til da, nyd den sorte SRAM RED.
Gruppen forventes på markedet i marts 2011.