30.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Stærkt uenige med Jesper Worre

Der er optræk til en ny konflikt i forbindelse med udvælgelsen af det sidste hold til Post Danmark Rundt, hvor Team Energi Fyn og Christina Watches-Onfone kæmper om den sidste billet. Danmarks Cykle Unions direktør, Jesper Worre, skaber ikke glæde hos det nye cykelhold med Michael Rasmussen som kaptajn. Tværtimod.

– Det, Jesper Worre siger, er fuldstændig 100 procent imod vores aftale, og det har Tom Lund også præciseret. Hvis Jesper Worre kom til at sige det en gang mere, er det stadig forkert. Aftalen er 100 komma nul, nul procent sportslig. Der er intet andet kriterium overhovedet. Der er ikke noget med bredde eller noget andet. Der er ikke noget som helst subjektivt overhovedet i denne aftale, siger direktøren for Christina Watches, Claus Hembo, ifølge Ritzau.

På skrift har DCU tidligere meldt ud i en pressemeddelelse, at holdene blev udtaget efter resultaterne i fem løb. To danske UCI-løb, to Post Cup-løb og DM for U23. Det er DCU i midlertidigt gået væk fra igen, forklarer Worre.

– Det nytter ikke noget, at man har en rytter, der vinder Post Cuppen, hvis alle andre udgår. Det handler om resultater og bredde. Det er en subjektiv vurdering, og det har vi aldrig lagt skjul på, tilføjer Worre.