09.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Styrtet Michael Mørkøv misser Paris-Roubaix

Team Saxo Bank-SunGards Michael Mørkøv bliver efter et styrt afløst af australske David Tanner i morgendagens Paris-Roubaix. Sent aftes traf holdet beslutningen om, at australieren skal køre brostensklassikeren i stedet for den uheldige dansker. Mørkøv var uheldig fredag at styrte og slog sin skulder, hvilket nu holder ham ude fra hans første ‘Helvede i Nord’.
– Jeg skulle bare ud og rulle en lille tur og kører så over noget spildevand med sæbe fra vores lastbil. Forhjulet forsvinder bare under mig, og jeg falder lige ned på min ene skulder. Jeg gennemfører faktisk træningen bagefter og håber på, at det bare er slaget. Men efter træningen kunne jeg godt mærke, at den var gal, også selv om jeg fik flere behandlinger. Vi tror, at jeg har slået en flig af en knogle i skulderen, så sent i aftes traf vi beslutningen, at jeg ikke kunne køre, siger Michael Mørkøv til holdets hjemmeside.
– Det er surt, for det har været helt fantastisk at være en del af vores klassiker-hold, og jeg havde glædet mig meget til Paris-Roubaix, fordi løbet er så specielt, tilføjer Mørkøv.
Det danske hold stiller nu til start med Baden Cooke, Gustav Larsson, Matteo Tosatto, Kasper Klostergaard, Jonas Aaen, Luke Roberts, David Tanner og Jaroslaw Marycz.