13.10.2021
Morten Tornøe Pagh

Taiwan Kom Challenge

Jeg er drevet af nysgerrighed. Nysgerrighed på nye steder, på nye muligheder og en nysgerrighed af, hvor langt kroppen kan presses.

Det er et endeløst mysterium, da man altid kan finde nye grænser. Men det vigtigste er oplevelserne, jeg får med det, jeg laver, og rejsen mod målet. Det er superfedt at stå på toppen, men det er vejen mod toppen, som er med til at udvikle en.

Efter flere år med La Marmotte og Haute Route mv. fornemmede jeg en begyndende mangel på den motivation, som har drevet mig. Der manglede noget at træne op til, som kunne fastholde den motivation.

Jeg var begyndt at kigge på ultra-cykling og bikepacking som Transcontinental, Race Across the Alps og så videre. Skulle man tage til Sydamerika og cykle i højderne, eller kunne man eventuelt tage til Mongoliet og cykle? Der skulle i hvert fald ske noget nyt.

Jeg havde fra flere folk hørt om et løb i Taiwan, hvor det kun går opad i 80 kilometer.

[CITAT1]

Det lød tiltalende. 3.500 højdemeter over 105 kilometer lyder ikke af meget, m

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in