24.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Team Concordia Forsikring Himmerland i Sydfrankrig

Pa° onsdag i næste uge stiller holdet op i det krævende UCI løb ”Le Samyn” i Belgien, hvor verdens bedste Pro Tour mandskaber stiller til start. Og søndag i næste uge deltager de samme ryttere i det franske UCI løb ”GP Lillers”.
– Træningslejren pa° Lou Paouvadou er forløbet rigtig godt. Den første uge deltog hele 40 personer i træningslejren. Her var ba°de Concordias seniorhold, juniorhold, sponsorer og andre inviterede personer omkring holdet. Et TV hold fulgte de første fire dage træningen, som ofte blev afviklet under regnfulde vejrforhold. Ugen blev afsluttet med det traditionelle pointløb i et bjergrigt omra°de ved byen Ramuelle,hvor 24 topmotiverede ryttere kæmpede om ba°de prestige og præmier, siger holdets sportschef Jan Steensen i en pressemeddelelse.
Den sidste uge var seniorerne alene pa° træningslejren. Mentaltræner John Axel fra firmaet Forward Presence sluttede sig til lejren, hvor han har arbejde individuelt med rytterne, lige som der er blevet arbejdet med teambuilding og overordnede sæsonma°l.
Den sidste uge er træningen forega°et under sol- og sommer lignende vejrforhold. En bjergtest afslørede at rytternes form pa° nuværende tidspunkt er helt i top. – Jeg har aldrig før set sa° flotte tider i testen, som vi har kørt de sidste 6 a°r. Selv om der har deltaget rigtig mange topryttere de andre a°r, slog vi rekorden markant i a°r – endda af flere ryttere, lyder det videre fra Steensen, mens sportsdirektør Brian Henriksen er ude pa° en 6 timers træningstur med rytterne.