06.12.2015
Viktor Hastrup

Team Giant Scatto præsenterer ny MTB-satsning

Som vi tidligere på ugen kunne fortælle, har Giant Scatto skrevet kontrakt med Klaus Nielsen, Benjamin Justesen og Anders Bregnhøj, som bliver frontfigurerne på holdets nye MTB-satsning. 

Til forskel for holdets landevejsafdeling kommer MTB-truppen både til at rumme unge samt mere rutinerede krafter. Indkøbet af to af landets mest succesfulde MTB-ryttere de seneste ti år, samt en af de største talenter på den hjemlige scene vidner om holdets ambtionsniveau på kort- og længere sigt. 

Med tre så kompetente ryttere på holdkortet er målet unægteligt at dominere sporten og hente store resultater hjem, men først og fremmest er det lysten og passionen for at køre på cykel, der skal fungere som drivkraft:

– Alle deler de glæden ved at køre på cykel på højeste plan, og en af holdets kerneværdier er glæden ved sporten. Holdet er opbygget som et sted hvor vi bruger hinanden som sparring. I praksis bruger vi hinanden meget ude ved løbene til at læse ruterne, og ligge den rigtige taktik for løbet osv., lyder det i pressemeddelsen fra holdet.

I pressemeddelsen gør Giant Scatto det klart, hvordan Nielsens og Justesens erfaring skal hjælpe med at rådigve og guide holdets unge satsning.Den mange dobbelte danske- og nordiskemester, Klaus Nielsen er klar på at indtage mentorrollen for Bregnhøj:

– Jeg har jo gennem mine mange år på cyklen lavet snart alle de fejl man kan, så der er ingen grund til Anders også skal gøre det. Efter at have revurderet det hele lidt, og fjernet eget forventningspres, ja så er cykelsporten i alle aspekter bare blevet en del af mit liv, og jeg er bare glad for at cykle, træne, lege og leve sundt. Sådan er det også med Anders, og vores opgave bliver at sørge for at det bliver ved med at være sådan.