28.03.2011
Test Test

Team HTC-Highroad dominerer San Dimas

Steminingen i feltet var så en smule anspændt, idet udbryderne fra 2. etape måske havde forbrudt sig mod en uskreven regel ved ’tilfældigvis’ at sætte sig på hjul af herrefeltet, da det passerede kvinderne på samme rute. Men der var flere ting på spil for Team HTC-Highroad.
– Efter vi forsvarede den gule trøje i går, ville vi forberede en spurt for Chloe. Men vi skulle også forhindre Kristin Armstrong (Peanut Butter & Co. TWENTY12) og Heather Logan-Sprenger (Colavita-Forno D’Asolo) i at få bonussekunder. Jeg fik mine 3 sekunder og var tilbage i klassementet, siger Amanda Miller.
For udover at vinde klassementet med 2 ryttere som nummer ét og to, ville holdet også have etapesejren, hvorfor taktikken var noget af et sats.
– Vi havde vores prioriteter i dag, Vi sørgede for, at Ambers klassementsføring var hjemme, før jeg kunne køre for spurten. Så jeg samlede sekunder op undervejs i de indlagte spurter, og de andre hjalp med at forsvare mod klassementstrusler. Jeg sad på hjul af klassementsrytterne og hoppede bag Colavita sprintertoget på sidste omgang, og det var perfekt, siger Chole Hosking.
Men det viste sig at virke, og Team HTC-Highroad holdet var løbets ubetingede vinderhold.
San Dimas 3. etape:
1. Chloe Hosking, Team HTC-Highroad
2. Theresa Cliff-Ryan, Colavita-Forno D’Asolo
3. Tiffany Pezzulo, Primal/MapMyRide
San Dimas klassement:
1. Amber Neben, Team HTC-Highroad
2. Amanda Miller, Team HTC-Highroad
3. Heather Logan-Sprenger, Colavita-Forno D’Asolo