11.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Thor Hushovd: Var stærk nok til at vinde

Det blev en god dag for Garmin-Cervélo i søndagens Paris-Roubaix. Mens norske Thor Hushovd sad i favoritgruppen, sad Johan Van Summeren med fremme i frontgruppen, hvor han efter over 60 kilometer i udbruddet kørte væk på Carrefour de l’Arbre. Den tidligere vinder af løbet, Peter Van Petegem, havde taget plads i servicebilen, hvor han hjalp holdet frem til.
– Peter Van Petegem (holdets lånte brostenskonsulent, red.) gjorde et godt stykke arbejde. Det var ham, der gav beskeden til Van Summeren, om at han skulle køre lige der, og det virkede 100 procent. Vi fik betalt for vores teamwork, og jeg var også en stærk del af det. Når vi ender med at vinde løbet, er det fanatisk for os.
Selvom det var holdkammeraten, der løb med sejren, følte nordmanden sig stærk nok til at vinde løbet. Da Fabian Cancellara kørte op til forfølgergruppen, kom verdensmesteren ikke med på hjul, og det er rytteren ærgerlig over.
– Jeg følte mig stærk nok til at vinde selv, men jeg sov nok også lidt i timen, da Cancellara kørte væk mod slutningen. Jeg burde absolut have været med der, tilføjer den norske verdensmester.