24.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

To nye ryttere til Team Saxo Bank-SunGard

Team Saxo Bank-SunGard meddeleler torsdag middag, at man har forstærket truppen med to nye ryttere. Både australske Luke Roberts og det 21årige polske talent, Rafal Majka, har skrevet en etårig kontrakt med det danske mandskab. Specielt Roberts har længe været rygtet til holdet, og nu er det så blevet officielt, hvilket begge parter er meget glade for.
– Vi kender Luke og ved præcis, hvad han står for. Han er professionel, stærk og rutineret og er sådan en ryttertype, vi kan bruge hele året. Han har erfaring fra de store Tours og kan til enhver tid styrke vores klassikertrup. Så jeg er glad for, at vi nu kan tage ham ind på holdet, siger holdejer Bjarne Riis om sin ‘nye’ rytter til holdets hjemmeside.
– Jeg er ekstremt taknemmelig over, at Bjarne Riis giver mig den her chance. Jeg frygtede, at jeg ville få svært ved at finde et nyt hold, da aftalen med Saxo Bank-SunGard faldt på plads. Så den tillid, som holdet har vist mig, vil jeg gøre alt for at betale tilbage, tilføjer Luke Roberts.