17.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

To ryttere deles om Post Cup-sejr

Post Cup løbet var planlagt til at skulle køres over 187 km med start og mål på Torvet i den midtsjællandske by.
Tidligt kom et nimandsudbrud af sted, og fik hurtigt et forspring på mere end fem minutter. Christina Watches Onfone teamet satte sig frem i feltet for at kontrollere forspringet.
Omkring halvvejs i løbet blev feltet dog ledt forkert, og løbet måtte neutraliseres i omkring en time, hvorefter udbryderne blev sendt afsted med de fem minutters forspring de havde, da fejlen blev lavet.
Christina Watches-Onfone fortsatte med at kontrollere farten i feltet, men fik først hentet den sidste af de ni udbrydere, Troels Vinther fra Glud & Marstrand-LRØ, inde på de afsluttende omgange i centrum af Køge.
Der var planlagt at køre tre omgange på den 1,5 km lange rundstrækning i Køge, men en forkert skiltning i målområdet skabte tvivl om antallet af omgange. Kort før den tredje omgang var kørt, slap Nikola Aistrup fra Team Concordia Himmerland Forskring væk fra feltet, og kørte siden jublende over målstregen. Mange fra feltet fortsatte dog deres kørsel, og efter endnu en omgang vandt italienske Angelo Furlan fra Christina Watches Onfone spurten i feltet.
På grund af den opstået tvivl om antal omgange besluttede løbets kommisærer at udråde både Aistrup og Furlan som vindere. Der vil ikke blive uddelt point til Post Cup klassementet, og ingen skal køre i den gule førertrøje i næste afdeling i Randers den 22. maj.
Resultat
1. Nikola Aistrup (Team Concordia Forsikring)
1. Angelo Furlan (Christina Watches-Onfone)