07.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Tom Boonen: Jeg frygter ikke Cancellara

Efter en fjerdeplads i sidste søndags Flandern Rundt, ser belgiske Tom Boonen nu frem mod Paris-Roubaix – også kaldet ‘Helvedet i Nord’, som bliver kørt nu på søndag.
Sidste års vinder, Fabian Cancellara (Leopard-Trek), er en af løbets helt store favoritter, men alligevel frygter Boonen ham ikke.
– I ved godt, at jeg ikke er bange for Cancellara. Jeg har altid troet på, at han ikke var en maskine, men en mand ligesom resten af os, og at han har sine svagheder, som os andre. I søndags troede jeg ikke et eneste sekund, at løbet var slut, da han angreb. Jeg har kendt ham i 15 år, så jeg kender også hans grænser, siger han til L’Equipe.
– Vi så sidste søndag, at Fabian ikke kan gøre det samme hvert år, uanset om det er i Flandern Rundt eller Paris-Roubaix, tilføjer Boonen.