21.01.2015
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

TREFOR-Blue Water forlænger med CeramicSpeed

Team TREFOR-Blue Water har i dag i en pressemeddelelse annonceret at de fortsætter samarbejdet med virksomheden CeramicSpeed, og dette glæder manager Jacob Nielsen.

– Selvom CeramicSpeed også samarbejder med de største hold, så er de stadig meget engageret i os og ved altid, hvordan det går vores ryttere, og de er altid klar til at hjælpe os. Og så laver CeramicSpeed toppen af poppen. 

Også hos Holstebro-virksomheden selv er man godt tilfreds med samarbejdet. 

– CeramicSpeed er et internationalt brand, der bl.a. sponserer to World Tour-hold, men vi har stadig valgt at sponsere Team TREFOR – Blue Water, da vi også får andet ud af det samarbejde. Holdet indgår bl.a. i en væsentlig del af vores testarbejde, hvilket er meget nemmere med ryttere og mekanikere, som kører og træner i Danmark,” siger Martin Banke, og fortsætter.

– Det er vigtigt for os, som dansk firma at støtte op om cykelsporten i Danmark, og Team TREFOR – Blue Water har nogle gode værdier i deres fokus på at udvikle ryttere i et passende tempo samtidigt med, at de hvert år laver flotte resultater nationalt og internationalt.

CeramicSpeed og det danske hold har arbejdet sammen siden 2012