29.01.2011
Test Test

Trent Lowe skiftede cykel for tidligt!

For i november måned, mens Pegasus Racing eksisterede, holdt de en træningslejr, og der kørte alle rytterne på Scott cykler, for det var holdets cykelsponsor. Holdets pressechef, Geert Broekhuizen, mailede fotos af blandt andet Trent Lowe og Svein Tuft ud til nogle cykelmedier ifølge Velonews.
Men det fortolkede Garmin-Cervélo som et brud på daværende kontrakt, da det af sektion 6 paragraf fremgår; ingen rytter må udføre arbejde for et andet i kontraktperioden. Yderligere var tillige den forskel, at Svein Tuft havde bedt om tilladelse til deltagelsen i Pegasus Racing træningslejren, hvilket Trent Lowe ikke havde.
Yderligere var der den væsentlige forskel, at hvor Svein Tuft havde leveret varen som cykelrytter, havde Trent Lowe været elendigt kørende blandt andet på grund af sygdom og kronisk træthed. Derfor tilbageholdt Garmin-Cervélo lønnen til Trent Lowe for december måned 2010, mens Svein Tuft fik sin. Dog er han og Garmin-Cervélo ifølge stadig uenige om bonusudbetaling for 2010.
Men bundlinjen er den, at uden balladen om at køre på forkert cykelmærke, havde Matt White måske stadig været Garmin-Cervélo sportsdirektør. For så havde der ikke havde været grund til at sætte besøget hos den dopingsuspekte dr. Luis Garcia del Moral på dagsordenen for at tale om eventuelt forsøg på pengeafpresning. I 2010 var Felt Garmin holdets cykelsponsor.