31.01.2011
Test Test

Trent Lowes rådgiver nægter afpresning

For ifølge Garmin-Cervélo skulle Martin Hardie have givet det tilbud, at Trent Lowe ikke vidste noget om, at han havde fået taget en blodprøve af den dopingmistænkte spanske dr. Luis Garcia del Moral. For den oplysning havde såvel team manager Jonathan Vaughters som ledende holdlæge dr. Prentice Steffen også fået i et vedhæftet dokument via e-mail juni 2009.
Mod en betaling på 2,8 mio. kr. ville Trent Lowe ifølge Garmin-Cervélo holdet lade som om, at han ingenting vidste, fordi det var belastende for holdets ry, at den nu tidligere sportsdirektør Matt White havde henvist til en dopingmistænkt læge.
Men for få dage siden svarede Trent Lowes rådgiver Martin Hardie igen.
– Vi vil gerne gøre opmærksom på, at oplysningerne er faktuelt forkerte og afviser beskyldningerne. Vi kommer med en yderligere pressemeddelelse, når vi har talt med Slipstream Sports (selskabet bag Garmin-Cervélo holdet, red.). Vi ser frem til at få afklaret tingene hurtigst muligt uden at skade cykelsporten eller andre menneskers ry, skriver Martin Hardie.
Martin Hardie er ekspert i jura, idet han arbejder på jurafakultetet på Deakin School of Law i Geelong, Australien. Det var selvsamme universitet, der organiserede antidoping konferencen kort før VM med Floyd Landis som gæstetaler sidste år.