26.03.2011
Test Test

UCI benægter bevidst smøl af CAS appel

– Det er meget simpelt: UCI er et international forbund med begrænsede interne ressourcer indenfor jura og antidoping. Vi modtog dokumentationen den 24. februar. På det tidspunkt var vores advokater begravet i Pellizotti og Cauchioli sagerne. Da de var af vejen, hvilket var i starten af 30-dages perioden, gik vi i gang, siger UCI præsident Pat McQuaid til Cyclingnews.
For der var en række praktiske ting at tage højde for sammen med omfanget af dopingsagens dokumentation.
– Noget af det var på spansk og skulle oversættes. Jeg kan sige, at vores chefjurist arbejdede over om aftenen og 2 weekender indtil den 24. marts, så han var også på grænsen. Det er en svær og kompliceret sag, og det tog tid, siger Pat McQuaid.
Ligesom ASOs Christian Prudhomme håber UCI præsidenten på en afgørelse inden Touren.
– Det er en proces, som jeg ikke kender helt i detaljer. På det her tidspunkt forbereder parterne sig på at møde i CAS, og der er mange måder at gøre det på. Vi har allerede bedt CAS om at finde voldgiftsmænd, og det skal de. Alt sammen tager tid. Tingene kan ikke gå hurtigere i komplekse sager. Jeg kan ikke se, at det er afgjort før Giroen, men det bør være muligt før Touren, siger pat McQuaid.