09.03.2011
Test Test

Universitet hyrer Dr. Eufemiano Fuentes

På de kanariske øer er han nemlig udset til at lede den medicinske stab på Las Palmas universitetets fodboldhold. Denne udnævnelse har fundet sted, selvom han udover Operacion Puerto også er indblandet i Operacion Galgo, hvor en af de tidligere arresterede ikke længere kan retsforfølges.
Det var en assistent, der begik selvmord ved at hænge sig! Dr. Eufemiano Fuentes bliver så ikke betalt for sin indsats, så måske er det en slags frivillig samfundstjeneste. Fodboldklubbens fans savner så ikke humoristisk sans, når man kigger på deres reaktioner på internettet:
– Vi er på vej til Champions League.
– Han er en god mand, for med hans erfaring kan spillerne løbe stærkere end motorcykler.
Det kan desværre være mere end galgenhumor. Ifølge de spanske medier har dr. Eufemiano Fuentes under en varetægtsfængsling fortalt en anden indsat, at ’hvis han begyndte at snakke, ville der ikke være noget fodbold VM eller EM’.
P.t. ligger Las Palmas universitets fodboldhold nummer 2 i tredje division, så Champions League når de først om nogle oprykninger. Dog er det mærkværdigt, at ingen lovhjemmel forhindrer en person under begrundet mistanke for at distribuere og organisere doping i at være aktiv indenfor nogen som helst sportsgren.