04.03.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Velomore støtter scleroseforeningen i kampen for en verden uden sclerose

Når rytterne på Cyklenerven og MS Bike fremover træder hårdt i pedalerne for at samle penge ind til forskningen i Sclerose, så kommer de til at gøre det med Velomore på trøjen.

”Hos Velomore er vi begejstrede over at kunne indgå et samarbejde med scleroseforeningen, der blandt andet gennem cykling er med til at gøre en kæmpe indsats i kampen for en verden uden sclerose. Rytterne på Cykelnerven og MS Bike leverer hvert år en stor præstation for at indsamle penge til forskning i sclerose og sætte fokus på sygdommen, og vi er stolte over, at det fremover kommer til at ske med Velomore på trøjen,” siger Alan Sørensen, direktør hos GB Grafisk, der står bag Velomore.”

Også hos Scleroseforeningen ser de frem til samarbejdet.

Vi er dybt taknemmelige og glade for samarbejdet med Velomore og jeres engagement for en verden uden sclerose. Vores samarbejde er et fantastisk match mellem Danmarks største cykelunivers og Danmarks sejeste cykelryttere på Cykelnerven og MS Bike, der har en kæmpe passion for cykling, men i den grad også for at samle ind til forskningen i sclerose,” fortæller Mette Hjulmand Leonhard-Hjorth, Senior Director of Events and Strategic Partnership i Scleroseforeningen.

Du kan læse mere om Cykelnerven og MS Bike i det seneste Velomore magasin