28.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

12 vindere af SlushCup 2010/11

Årets ride4fun Slushcup champ på herresiden blev ikke overraskende Benjamin Justesen (Team T-Bikes), der har kørt overbevisende hele sæsonen igennem. Faktisk har Benjamin været så suveræn, at han valgte at køre løb i Andalusien i stedet for at møde op til Slush finalen. Det samme gjorde 2´eren i den samlede cup, Casper Saltoft (Team T-Bikes). Alle kan trække et resultat fra i cuppens syv afdelinger og her valgte Justesen, at finalen ikke skulle tælle. Den samlede pengepræmie blev modtaget af holdejer for Team T-Bikes, Frank Rikard-Petersen. På tredjepladsen kom endnu en T-Bikes rytter, Rasmus Jessing.
Hos kvinderne er Kristine Nørgaard (Hansens Flødeis – Holte MTB Klub) samlet vinder.
Vindere i ride4fun SlushCuppens i alt 12 klasser blev:
U9: Hans Landbo (HMTBK SRAM)
U11: Ludvig Fabricius (HMTBK SRAM)
U13: Jonas Heide-Rasmussen (DMK SRAM)
U15: Emil Oliver Falck Geraldi (HMTBK SRAM)
U17: Mads Pedersen (Team Odlo/Deuter)
Herre motion: Thomas Reinwald (Team Klaphat)
Dame motion: Britt Lauenborg (Seje Sild Cykler)
H60: Fritz Eriksen (Kalundborg CC)
H50: Mads Bødker (Team T-Bikes)
H40: Henrik Hammelsøe  (DMK SRAM)
Dame: Kristine Nørgaard (Hansens Flødeis HMTBK)
Herre: Benjamin Justesen (Team T-Bikes)
Som det fremgår af listen over slush-champs 2010/11, så blev årets ride4fun Slushcup domineret af Team T-Bikes, Holte MTB Klub (HMTBK) og Dansk MTB Klub (DMK).
Udover den rent sportslige spænding var der til finalen spænding om, hvem der ville vinde årets store lodtrækningspræmie. En SCOTT PRO 29´er til en værdi af 20.000 kr. Den heldige blev Dennis Preuthun Pedersen.
Med afslutningen af SlushCup er der pause i marts inden sommerhalvårets pendant, ride4fun DustCup går i luften den 10. april. Dustcup består ligesom Slushcup også af syv løb. Meget passende for overgangen til ride4fun Dustcup var der faktisk mere "dust" (støv) i sporet til finalen end "slush" (grødis). Mere info om ride4fun Dustcup på www.dustcup.dk – der er begrænsede antal pladser.