Mols Bjerge Grand Prix
12.09.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2024/08/448247394_1004692921660478_4132501343240402392_n.jpg Velomore

Velomore giver dig 5 fede motionscykelløb i 2023

Vi elsker at cykle og vi elsker at dele vores oplevelser med dig. Derfor inviterer dig med til hele 5 fede motionscykelløb i 2023.

Vores helt egen serie af motionscykelløb – Bike Challenge – får vokseværk. I 2023 kan du køre hele 5 motionscykelløb indenfor vores afprøvede og velkendte koncept, hvor den gode oplevelse, sikkerheden og hyggen er i højsædet.

Glæd dig til Rold og Mols
Vores jyske klassikere vender stærkt tilbage. Rundt om Rold skyder som altid motionssæsonen i gang d. 16. april, mens Mols Bjerge Grand Prix endnu engang sætter er flot punktum for en fed cykelsæson d. 10. september.

Forårsbebuderen Rundt om Rold køres med mål på Rebildbakke, Danmarks fedeste afslutning på et motionscykelløb. Og d. 10. september får du så Danmarks fedeste start på et motionscykelløb, i vores traditionsrige Mols Bjerge Grand Prix, der sender deltagerne direkte ud af skolegården og op ad den hårde og legendariske Agri-bakke.

Begge løb byder desuden på spektakulære gravelruter i 2023, så du kan opleve to af Danmarks fedeste cykelområder fra grussiden.

To nye klassikere
Midt i mellem de to klassikere inviterer Velomore nu også til Munkebjerg Grand Prix og Dollerup Bakkeræs – der giver dig yderligere to løb at glæde sig til på begge sider af sommerferien.

Munkebjerg Grand Prix køres på vejene syd for Vejle Fjord, og byder, som navnet antyder, bl.a. på bakkespurt op ad den legendariske Munkebjerg. Løbet køres d. 11. juni.

Dollerup Bakkeræs er også et kuperet løb, som vi glæder os til at dele med jer. Løbet køres i det bakkede landskab syd for Viborg og er det perfekte løb til at prøve sommerformen af, når det køres d. 20. august 2023.

Midt imellem alle vores jyske løb, køres naturligvis vores sjællandske forårsklassiker Sorø Classic. Løbet køres som altid i starten af maj og igen i 2023 med bakkespurt på Vinstrup-bakken.

Ruterne til Munkebjerg Grand Prix og Dollerup Bakkeræs er endnu ikke helt på plads, men vi glæder os til at præsentere dem for dig i starten af det nye år.

Tilmelder du dig alle løb SAMTIDIG, får du den 5. start gratis. Tilmeld dig allerede i dag lige her.

Fælles for alle løb i Bike Challenge, er at de køres på en ca. 50 lang rute. Den rute kan man så vælge at køre 1, 2 eller 3 gange, afhængig af temperament og form. Vores løb er kendte for deres høje grad af sikkerhed, der gør at de skillet sig ud fra mængden af danske motionscykelløb.

Samtlige Bike Challenge-løb er kendt for deres gode rute opmærkning, hvor et hav ad tydelige skilte guider rytterne rundt på vores smukke og udfordrende ruter. Vi har dygtige flagvagter på de mest udsatte steder og de erfarne BMW Motorcykel Marshalls følger deltagerne rundt. Vi har hjertestartere hvis det værst tænkelige skulle ske og i 2023 er det desuden et mål at have hjemmeværnsfolk til at stå for færdselsregulering på de steder af ruten, hvor der lige skal lidt ekstra til at sætte streg under sikkerheden.

Og hyggen er der også sørget for. God stemning og plads til at snakke med de andre deltagere har vi sørget for i start/målområdet. Vi serverer varm kaffe og rundstykker med smør før start, og sørger for energi til turen med energiprodukter i goodiebaggen ved nummerudlevering. Og når du kommer i mål, står vi klar med vand og et måltid, som du kan nyde i solen.

Vi glæder os til at se dig i 2023.