18.02.2011
Test Test

Androni Giocattoli parat til Giro

– Vi har genopbygget efter Scaponis afgang. Jeg holder fast i, at det er et stærkere og mere kompakt hold denne årgang, siger team manager Gianni Savio.
Gianni Savio er ekspert i sydamerikanske ryttere, og det er der, at han har forstærkninger. Det er Jose Rujano fra Venezuela og Jose Serpa fra Colombia, eller det vil sige, at Jose Rujano vender tilbage efter mislykkede ophold på andre cykelhold. Senere på året kommer Emanuele Sella på holdet, når hans karantæne udløber.
Androni Giocattoli holdet vandt sidste år Coppa Italia konkurrencen, det vil sige det bedste cykelhold i hele sæsonen til italienske løb.
– Vore hold er skabt til Giroen. Vi venter på den officielle invitation fra arrangøren med ro i sindet, fordi vi ved, at der er en aftale mellem det italienske cykelforbund og RCS Sport om, at vinderen af 2010 Coppa Italia kan starte, hvis 3 forudsætninger er opfyldt; holdet er italiensk registreret, vores ryttere er med i blodpasset og holdet er ikke svækket. Og vores er blevet styrket, siger team manager Gianni Savio.