29.04.2011
Test Test

De Marchi Contour Plus lang svedtrøje

Nuvel, der findes også kuldegrader i Italien og sneklædte bjergtoppe, og det må være på disse koldeste steder, de har testet denne Contour Plus langæmet svedtrøje, for denne udgave er en fantastisk løsning til at holde varmen på træningsturene.
Indersiden af trøjen er beklædt med micro-polyester hydrophobic fleece, som er virkelig varm og blød mod huden uden det på nogen måde føles omklamrende. Ærmerne er syet i den meget nutidens 3D form og overfladen er vaflet, som gør, at sveden transporteres bedre væk. Sidst men ikke mindst, har den, for svedtrøje til vintertræning, en nærmest uundværlig høj hals med en låsbar lynlås. Der er bestemt ikke sparet på de gode detaljer og det kommer til sin ret under brugen.
Som inderste lag er trøjen testet fra minus 6 til plus 4 grader. Fra hård og kold vintervind til nedbør med slud. Intet kunne slå den ud. Den holdt kroppen varm og ”tør” under hele turen på trods af ret svære arbejdsbetingelser, hvor flere lag tøj kan gøre det svært for kroppen at ånde under en regn- og vindtæt jakke. Svedtransporten fungerede perfekt og den fik transporteret sveden ud til mellemste lag uden problemer.
Trøjen er perfekt påklædning til de kolde, triste træningsture og er en trofast væbner når kulden skal holdes på afstand. Hvis man ikke bryder sig om det helt tætsiddende snit omkring overkroppen, så kan det anbefales at købe en størrelse større end normalt og det er ikke mindst vigtigt at overholde de maksimale 30 grader når den vaskes, da materialet ikke har godt af højere grader på grund af risikoen for at krympe. For trøjens evner for den topkarakter, men da vi desværre oplevede at den trods vask efter forskrifterne krympede en del, er der stadig lidt at hente på karakterskalaen for de stilistiske italienere.