Le Chamois
09.02.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Abonnementsfordel: Få rabat når du overnatter hos Your Alp Adventure på toppen af Alpe d’Huez

Skal du køre La Marmotte, GFNY Alpe d’Huez eller på familieferie i Alperne, så kan du nu spare gode penge på et ophold hos danske Your Alp Adventure på toppen af cykelsportens mest berømte bjerg.

Som en fordel for alle Velomores abonnenter kan du nu spare 15% (eller mere hvis du booker i forbindelse med GFNY Vaujany-løbene), når du booker ophold hos Your Alp Adventure, som driver hotellerne Hotel Le Refuge og Hotel le Chamois, samt Chalet le Vieux Murs på toppen af Alpe d’Huez.

Bag Your Alp Adventure står det danske par Jacob og Signe Bennike, der i 2020 besluttede sig for at rykke teltpælene op af den danske muld for at rykke dem til Alpe d’Huez’ solbeskinnede skråninger. I dag driver parret hotellerne Le Refuge og Le Chamois, samt hytten Le Vieux Murs på toppen af Alpe d’Huez.

Begge hoteller har plads til i omegnen af 60 gæster og byder på alle de faciliteter man behøver for at nyde livet efter cykelturene – bl.a. pool og en veludrustet bar. Området på toppen af Alpe d’Huez egner sig desuden perfekt til en kombineret cykel og familieferie, med masser af restauranter og aktiviteter. For ej at glemme nogle af cykelsportens mest berømte stigninger inden for kort afstand.

Her på Velomore anbefaler vi at man bruger rabatten på overnatning sammen med en af vores andre fordele, nemlig rabatten på tilmeldingen til GFNY La Vaujany Alpe d’Huez d. 2. juli og GFNY Vaujany Croix de Fer d. 27. august, hvor du som abonnent sparer 10% på tilmeldingsgebyret.

Du sparer 10% på tilmeldingen til alle GFNY’s løb i Frankrig, mens Your Alp Adventure giver 15% (og mere til i de to løbsweekender) til alle Velomores abonnenter. For at aktivere fordelene skal du blot sende os en mail på info@velomore.dk.