06.06.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

AGU laver upcycling kollektion med Vingegaard og Jumbo-Vismas cykeltøj

Fans af Jonas Vingegaard, Wout van Aert, Primoz Roglic og alle de andre ryttere på Jumbo-Visma, får nu muligheden for at lire med rytternes gamle tøj i cykelprodukter der er blevet upcycled af AGU.

Pressemedelelse
En ny kollektion, som er skabt af regnjakker, cykeltasker og Team Jumbo-Visma-trøjer lanceres i et begrænset oplag. 

Regnjakker, cykeltasker og Team Jumbo-Visma-trøjer (sæson ‘22) fra tidligere sæsoner er blevet genbrugt i deres helhed og omdannet til et begrænset oplag af nye flotte produkter. Du vil både kunne genkende de gamle trøjer fra mestre som Jonas Vingegaard, ligesom du også vil kunne genkende AGUs ikoniske og stilfulde regnjakker i Upcycling-taskerne. 

Upcycling 
Med upcycling er det ikke kun råmaterialet i et produkt, der genanvendes, men derimod hele produktet. Det er derfor, at du ser fragmenter fra AGUs ikoniske Team Jumbo-Visma-trøjer, regntøj og tasker i Upcycling-kollektionen, som er håndlavet i Holland. 

Begrænset nummereret oplag 
Det er fra gamle lagerkollektioner, at AGU, i samarbejde med et atelier i Amsterdam, har skabt denne nye Upcycling-kollektion. Kollektionen udkommer i et meget begrænset oplag og består af styrtasker, cross-body-tasker til flasker og nøgleringe hvor ikke to er ens. Det skyldes, at det eksisterende AGU-tøj er skåret i nye mønstre. Ud over stoffet er også lynlåse, knapper og lommer blevet genbrugt til Upcycling-kollektionen. De resterende materialer, der ikke er anvendt i kollektionen, er genbrugt på anden vis. På den måde går ingen af de genbrugte AGU-produkter reelt til spilde. 

I Upcycling-kollektionen har hver enkelt genstand et “ægthedscertifikat”, ligesom de også er håndsyet med et unikt nummer af den syerske, der har lavet tasken. 

Læs også: Jonas Vingegaards Tour-trøje er klar og datteren er med på den

Upcycling-kollektionen består af:

Upcycling styrtaske, 749 DKK
Denne styrtaske er lavet af tasker, Team Jumbo-Visma ‘22 Replica-trøjer og regnjakker med fabrikationsfejl. Styrtasken har en skulderrem, så den også kan bruges som crossbody-taske. Der findes i alt 100 af denne slags Upcycling styrtaske. 

Upcycling cross-body-taske til flasker, 549 DKK: 
Denne cross-body-taske til flasker er lavet af regnjakker og Team Jumbo-Visma ‘22 Replica-trøjer og passer til en 750 ml vandflaske. Tasken er lavet i et begrænset oplag på 150 stk. 

Upcycling nøglering, 149 DKK: 
Denne nøglering er lavet af regnjakker og Team Jumbo-Visma ‘22 Replica-trøjer. Hvert element i kollektionen er lavet af forskellige slags stof. Det betyder, at alle 250 nøgleringe ser forskellige ud, og at hver enkel er unik. 

Du kan se hele kollektionen og købe den lige her.