21.07.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

AGU præsenterer kollektion til offroad eventyr

Pressemeddelelse

Hver dag kan være et eventyr. Det opleves på bedste vis, når man går uventede veje for at udforske det, man ikke kender i naturen. Derfor introducerer AGU sin første kollektion eksklusivt til off-road-eventyrere, som er designet særligt til gruscykling, mountain biking, bikepacking, cykelture og camping. Venture Bike Wear hjælper med at få mest ud af turen uanset forhold. Kollektionen er tilgængelig på hjemmesiden og i udvalgte forretninger.

Ultimativ frihed

Skal du være på vejen igennem lidt længere tid? Venture Bikepacking-kollektionen er den perfekte tilføjelse til en tur der varer flere dage. Udvalget af bikepacking-tasker holder alt du behøver på en køretur inden for rækkevidde, som fx en regnfrakke, et ekstra par Venture-sokker eller en vandflaske. Og husk at medbringe dit Venture-krus. Det kan nemt klikkes på dit styr, stel eller sadeltaske og er dermed ideelt til en dejlig kop kaffe undervejs.  

Essensen af naturen

Venture-kollektionen er ikke bare inspireret af naturen med dens dominerende jordfarver af terracotta, beige, grå og mosgrøn. Den er også designet under hensyn til alle vejrtyper. Venture holder cyklister varme og tørre i efteråret, men kølige og komfortable i sommermånederne. Alt sammen for at sikre at hver dag resten af året kan være et eventyr. Derudover afsøger AGU konstant nye metoder til at gøre cykelindustrien mere bæredygtig. Derfor består Venture-kollektionen af cykel- og motionstøj i høj kvalitet, der holder længe. De miljømæssigt bæredygtige dele af kollektionen er markeret med et Greensphere logo. Disse produkter er fremstillet af miljøvenlige materialer som fx genanvendt polyester, økologisk bomuld og PVC-frie belægninger.