31.01.2011
Test Test

Alberto Contador beskyldes for dobbeltmoral

Det er den tidligere holdkammerat David Etxebarria, der via en række markante udmeldinger på sin twitterkonto stiller spørgsmålstegn ved Alberto Contadors moral. De kørte sammen på Liberty Seguros holdet, his team manager Manolo Saiz var involveret i Operacion Puerto.

Det var samme var David Etxebarria, og han forlod cykelsporten efter den spanske dopingskandale.

Dagen efter, at Alberto Contador havde fået meddelelsen om karantænen på 1 år, kom den tidligere holdkammerat med første stikpille; AC du råber op om retfærdighed, og når du får det, råber du op om, at det tror du ikke på.

Og dagen efter kom næste stikpille; Da tidligere holdkammerater ville have retfærdighed, og de ikke fik det, sagde du ingenting.

Tredje stikpille var så den mest ironiske af dem alle; Du råber op om ikke at tro på antidoping systemet, men det var derfor, at du vandt ”Rasmussen” Touren, og du sagde ingenting.

Det var så ikke det eneste, der blev udstedt af David Etxebarria på twitter, men de mest markante og mindst nedladende. Men det kan indikere, at tavshedens lov blandt cykelryttere er ophævet, når der står doping på menuen. Det er nyt.

Blandt de tidligere Liberty Seguros holdkammerater finder man også Jörg Jaksche og Andrey Kachechkin, hvorfor der næppe var tale om verdens reneste hold som helhed.