08.02.2011
Test Test

Alberto Contadors appel nu officiel

Alberto Contador og hans advokater har appelleret med henvisning til, at han ikke var klar over, at han indtog Clenbuterol ifølge spanske medier.
– Med den indleverede dokumentation og to nye ting, som vi har taget med, er der håb om, at tingene vil ændre sig. Reglerne siger, at atlet skal være ansvarlig og have været uagtsom for at kunne appellere en afgørelse. En atlet (italieneren Alessandro Colo, red.) testede positiv for Clenbuterol i Mexico, hvor kvæget får Clenbuterol, men det er ulovligt for kvægopdrættere at bruge det i Europa, og kødet kontrolleres for det. Jeg kunne ikke vide, at kødet var forurenet, siger Alberto Contador til Radio Nacional de Espana.
Der henviser han til, at det var bøffen fra slagteren i Irun (Spanien, red.), som en af hans spanske venner havde med til Frankrig, da han besøgte ham under Touren. Appellen skal i første omgang behandles i Spanien, før CAS kommer på banen, hvilket kan forventes, såfremt det spanske cykelforbund fastholder den 1-årige karantæne.
Det forventes, at der tages en beslutning indenfor de nærmeste dage, men uanset udfald, forventer Alberto Contador ikke at stå af cyklen.
– Når vi kommer til den endelige beslutning, får vi at s, hvad der sker. Lige nu planlæger jeg ikke at holde op med at være cykelrytter, siger Alberto Contador.