26.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Alex Rasmussen: For skrap til mig

Danske Alex Rasmussen skal lørdag prøve kræfter Omloop Het Nieuwsblad, der køres over 203 kilometer og ni af de såkaldte belgiske mure og ni brostensstykker. Et løb, som giver den danske rytter en forsmag på klassikere som Paris-Roubaix og Flandern Rundt, som den tredobbelte vinder af 6-dagesløbet i Ballerup på længere sigt meget gerne vil gøre sig gældende i.

– Jeg forudser, at løbet bliver vildt hektisk, og det er nok lige et nummer for skrapt til mig endnu. Hvis jeg skulle have tænkt på personlig succes, havde det været bedre at stille op i Kuurne-Bruxelles-Kuurne på søndag, hvilket en række sprintere da også har valgt at gøre, siger HTC Highroad-rytteren til Politiken.dk.

– Men jeg har brug for den erfaring, som jeg kan hente i morgen (i dag, red.) i Omloop Het Nieuwsblad. Her i Belgien kaldes det også for mini Flandern Rundt, og det er jo den slags løb, jeg håber på at kunne begå mig i, når jeg først har lært dem at kende.

Løbet kan følges direkte på tv, da TV 2 Sport livetransmitterer fra klokken 14.30.