11.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Alex Rasmussen: Roubaix ligger godt til mig

– Jeg glæder mig allerede til næste års løb. Jeg fik et meget klart indtryk af, at Paris-Roubaix passer rigtigt godt til mig. Jeg havde tre punkteringer og knækkede en eger, så jeg undgik bestemt ikke problemer. Men det ændrer ikke på min egen opfattelse af, at jeg faktisk kørte et godt løb, siger Alex Rasmussen til Politiken.
Meget held havde Rasmussen ikke ude på ruten, hvor han måtte serviceres af servicebilen fire gange på grund af uheld.
– Efter den sidste punktering lykkedes det mig faktisk, at køre op til den store gruppe, hvor blandt andre min holdkammerat Bernhard Eisel sad (østrigeren blev nr. 7 i løbet, red.) Og det bekræftede min opfattelse af, at jeg havde rigtigt gode ben. Men på den brostenstrækning, hvor Fabian Cancellara satte sit angreb ind, gik det galt med egeren i mit forhjul, og det kostede altså meget tid.