05.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Alex Rasmussen vil med i toget

Den danske verdensmester i scratch Alex Rasmussen debuterer på sit nye hold Team HTC-Highroad i Tour of Oman den 15. februar, hvor han starter kampen om at vise holdledelsen, at han skal køre toget for Mark Cavendish.

– Jeg tror, jeg kan blive manden, der tager den næstsidste tørn i toget frem mod finalen. Efter mig følger så Mark Renshaw, inden Cavendish selv slutter af. Sådan håber jeg, det udvikler sig, og det er i hvert fald et af mine mål for i år at gøre mig berettiget til at være en del af satsningen på Cavendish, siger Rasmussen ifølge Politiken.

Hvis den tidligere Saxo Bank-rytter får kørt sig blandt rytterne i toget, kommer han også med til sommerens Tour de France, hvor danskeren allerede er med i bruttotruppen, og satser på at komme med.