09.01.2011
Stig Cornelius

Alex Rhodex træt af ulykkessnak

– Jeg er ikke hende den stakkels pige, der blev skadet. Det var ikke så meget sympatien, men mere at være kendt som hende, der blev påkørt af bil. Det var ikke det, jeg ville, siger Alex Rhodes.

Der mener hun Amy Gillett ulykken i 2005, hvor hele det australske kvindelandshold blev påkørt under træning før Thüringen Rundfahrt. Indtil for kort tid siden så det nemlig ikke for godt ud.

– Jeg havde ikke et hold til 2011 sæsonen, og jeg gad ikke rejse oversøisk for at køre på et lille hold. Jeg ville vinde løb. At vinde det nationale mesterskab og bære den trikot i Europa er noget, man kun kan drømme om, siger Alex Rhodes.

Men nu er det altså en realitet, for udover mesterskabstrikoten, har hun også fået en 2-årig kontrakt med Garmin-Cervélo holdet, der forventes at dominere det professionelle kvindefelt sammen med Nederland Bloeit, Team HTC-Highroad og AA Drink-Leontien.nl i 2011.