29.03.2011
Test Test

Amerikansk karantæne forkortet

– Jeg er glad for at meddele, at USADA har forkortet karantæne til den 21. marts 2011. Derfor kan jeg køre resten af sæsonen og fremover, selvom jeg så ikke har noget hold at køre for, skriver Tom Zirkel i en mail til Cyclingnews.
Årsagen er noget den samme som, da Danilo Di Luca fik forkortet sin karantæne.
– Det er en regel i WADA reglementet, der tillader antidoping myndigheder at tilbyde en forkortet karantæne, hvis man assisterer betydeligt. Min betydelige assistance bestod i at sætte USADA i kontakt med en person, der havde kendskab til doping, og som USADA forberedte en sag imod. Det har jeg gjort i 2 sager, som USADA var og er i gang med at forberede, skriver Tom Zirbel.
Karantænen skulle være udløbet i september måned 2009, og det vides ikke, om Tom Zirbel igen tager nummer på, da han p.t. er holdløs.