22.12.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Hans Henrik Borup Jørgensen

Anmeldelse: Fi’zi:k Powerstrap X4

Fi’zi:k Powerstrap X4 er en alsidig gravelsko designet til grusstier og optimeret med praktiske løsninger for at løfte off-road-oplevelsen.

De to Powerstraps, som spændes i et zig-zag mønster hen over overdelen, er brede og giver skoen et maskulint og meget markant udtryk.

De to Powerstraps, som spændes i et zig-zag mønster hen over overdelen, er brede og giver skoen et maskulint og meget markant udtryk. Fi’zi:k påstår at Powerstraps er med til at fordele trykket på foden bedre, når skoen spændes. I praksis er oplevelsen dog mere i stil med traditionelle velcro remme.

Fi’zi:k anvender syntetisk læder som ydermateriale på overdelen, som giver indtryk af høj kvalitet. Der er masser af udluftningskanaler, og som en ekstra detalje er de udført, så de ligner små strejf af regn.

Området omkring tæerne er forstærket med en bred gummi- kant for at skærme læderet for skræmmer, hvilket er med til at understrege, at skoene er skabt til hårdt arbejde.

Ydersålen er lavet af nylon, hvilket betyder, at der ikke er tale om en stiv sko, men en sko som tilbyder højere komfort, når terrænet

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in