16.12.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Anmeldelse – PanzerGlass til din cykelcomputer

Er skærmen på din cykelcomputer ridset eller måske ligefrem flækket? Nu kan du få samme beskyttelse, som du har på din smartphone-skærm, til din cykelcomputer fra producenten PanzerGlass.

 

Panserglasset fra PanzerGlass er fremstillet af hærdet glas og kom i en fin lille æske med vejledning, spritserviet, diverse små reklame flyers og naturligvis panserglasset selv. Vejledningen var god, panserglasset var nemt at påmontere cykelcomputeren – bom, færdig.

Til daglig bruger jeg en Garmin 1030 plus-cykelcomputer. Smartphone-stor i størrelsen – det kan noget.

 

I BRUG 

Jeg kan ikke få mig selv til at hamre på cykelcomputerens skærm med en lægtehammer, ridse skærmen med en vinkelsliber eller kaste cykelcomputeren ud fra femte sal for at se, om skærmen stadig står snorlige. Det kan du sikkert finde en person på YouTube, der gør.

Men. Der har været et sæt nøgler på skærmen, og uden at det blev til vold, blev panserglasset ridset lidt på. Det spiller bare, intet der. Derudover blev panserglasset forsøgt testet i et miljø, der efter min mening vil forekomme mere naturligt med cykelcomputeren i en lomme sammen med et bundt nøgler. Intet problem heller.

Men oftest sidder cykelcomputeren fastmonteret på din cykel, hvor PanzerGlass ikke tjener noget mærkbart formål. Det er først, når du tager cykelcomputeren af cyklen og for eksempel transporterer den i en lomme eller taske, eller hvor der er risiko for at tabe den, at produktet har sin ægte berettigelse.

Panserglasset fungerer. Touch-følsomheden er på ingen måder forringet, og faktisk er skærmen lidt mere behagelig at kigge på i sollys med PanzerGlass monteret på. Dette skyldes PanzerGlass’ anti-glare effekt.

Endvidere er glasset naturligvis vandafvisende og beskytter mod fugt. Endvidere skulle den være anti-bakteriel med ISO 22196 certifikat. Om den kan håndtere fedtede fingre, der er blevet udsat for ”pis fra en spaniak, der ikke har lært, at man ikke skal pisse i modvind” (en hyldest til dig, Chris Anker Sørensen), der skal jeg være svar skyldig.

FACIT 

Der kan ikke sættes en finger på kvaliteten af PanzerGlass. Du mærker med det samme, at der er gået en del plastik og brugt en del energi på at fremstille det.

Det er nemt at montere, brugsfølelsen er god, og det fungerer fuldstændig efter hensigten. Men man kan diskutere, om PanzerG- lass til sin cykelcomputer er mere nice to have end need to have.

SPECIFIKATIONER: 

PANZERGLASS GARMIN EDGE 1030 – ANTIGLARE 

FARVER: KLART GLAS UDEN RAMME PRIS: 129,95 KR.
INFO: WWW.PANZERGLASS.DK 

 

Funktioner
  • Vandafvisende
  • Beskyttelse mod fugt
  • Stødabsorberende
  • Anti-glare
  • Beskytter mod ridser
  • 100% touch funktion
  • Fingeraftryksafvisende