18.01.2024
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Argon 18 annoncerer treårigt partnerskab med Maloja Pushbikers

Pressemeddelse
Argon 18 er begejstrede for at annoncere et treårigt samarbejde med Tysklands Maloja Pushbikers, et UCI Continental-hold med både landevejs- og baneryttere. Lige så kendt som Pushbikers-butikken og cykelhubben beliggende i Holzkirchen er, som for holdets følelse af fællesskab og udvikling af atleter, er Pushbikers en respekteret institution i Tysklands cykel-økosystem.

”Pushbikers er et øjeblikkeligt genkendeligt hold, der deler mange værdier med Argon 18, hvilket gør dette til et naturligt match,” siger Argon 18’s CEO, Martin Lesauteur. “Vi er begge fokuserede på at gøre en indflydelse både på og uden for landevejen. At opbygge fællesskab og udvikle unge atleter er blandt holdets unikke målsætninger, og vi støtter det. På vores side har vi en partner, der ser på præstation som noget, der handler om opmærksomhed på detaljer, dedikation og innovation – alt sammen værdier, vi værdsætter i vores egen præstationsmentalitet. Vi glæder os til at få rytternes feedback som en del af vores udviklingsproces.

“Pushbikers ser frem til endnu et storslået år i 2024 efter en imponerende sæson i 2023, hvor holdet afsluttede som det næsthøjest rangerede tyske UCI Pro Team efter Bora-Hansgrohe. I 2024 vil holdet køre på Sum, Argon 18’s flagskibslandevejscykel, med en specialdesignet lakering. 

“I Argon 18 har vi fundet en partner med utrolig passion for cykling, topmoderne teknologier og konstant udvikling,” siger Christian Grasmann, stifter og holdleder for Maloja Pushbikers. “Jeg tror, cykelsporten har brug for vitalitet og ukonventionel tænkning. Vi forsøger at bidrage til dette ved at genopfinde os selv hvert år, opbygge Pushbikers ikke kun som et professionelt hold, men også som en cykelcommunity. Med Argon 18 har vi en partner, der også er villig til at udfordre grænserne for innovation og design, alt sammen med det formål at opnå elitepræstation, hvilket passer meget godt til vores holds filosofi.” Pushbikers-butikken vil præsentere hele Argon 18-sortimentet fra foråret 2024.