07.09.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Argon 18 forlænger med Team Novo Nordisk

Argon 18 har forlænget deres sponsorat af Team Novo Nordisk, hvilket fejres med holdets deltagelse i de canadiske WorldTour-løb.

Det canadiske cykelmærke Argon 18 er begejstret for at byde Team Novo Nordisk (TNN) velkommen til Quebec til Grand Prix Cyclistes de Quebec et Montreal den 8. og 10. september.

UCI ProTeam’et modtog en særlig invitation til World Tour-begivenhederne efter en fremragende sæson i 2023 og vil stå over for cykelverdenens elite i de to løb. TNN består udelukkende af ryttere med type 1 diabetes og sigter mod at vise, at det er muligt for enhver med diabetes at nå dette niveau af elitesport. Holdet vil slutte sig til UCI-storhold som Jumbo-Visma, UAE Team Emirates og INEOS Grenadiers det blandt andre er på startstregerne i Montreal og Quebec.

“TNN’s General Manager, Vassili Davidenko, siger: “Det er utroligt for vores ryttere at stille op sammen med disse hold, de bedste i verden.” “Vores hold har gjort sig bemærket på ProTeam-cirkuitet denne sæson, og at modtage invitationen til at konkurrere på World Tour-niveau er en anerkendelse af vores hårde arbejde. At kunne køre foran vores partnere hos Argon 18 gør det bare endnu mere specielt.”

Argon 18 har været cykelsponsor for holdet siden 2022 og vil forlænge dette sponsorskab i yderligere tre år, frem til 2026. “Vi er begejstrede for at forlænge vores partnerskab med Team Novo Nordisk og endnu mere begejstrede for at kunne fejre dette partnerskab i vores hjemby Montreal,” siger Martin Le Sauteur, CEO for Argon 18. “Vi har hørt fra rytterne, hvor meget de sætter pris på kvaliteten og ydeevnen af vores cykler. At forpligte sig til yderligere tre år med holdet og bidrage til sagen er lige så spændende for os som for dem.”

“Vi er meget glade for at forlænge vores vellykkede partnerskab med Argon 18 i yderligere tre år,” tilføjer Vassili Davidenko. “For at kunne konkurrere på det højeste niveau har du brug for det bedste, mest cutting-edge udstyr muligt, og det er, hvad Argon 18 giver os.”

“Vores resultater de sidste to år på Sum Pro har været yderst positive, lige fra Andrea Peron, der opnåede sin første karrieresejr ved GP Kranj sidste år, til talrige gennembrudspræstationer i store løb af Matyas Kopecky og Filippo Ridolfo i 2023. Vores mål er at fortsætte med at opbygge på denne opadgående tendens, og Argon 18 cykler vil hjælpe os med at gøre det.”

Holdet har kørt på Argon 18’s flagskib Sum Pro samt den UCI-godkendte, aerooptimerede TT-model, E-118.

De to ikoniske Grands Prix-løb ser verdens bedste cyklister køre gennem Montreal og Quebecs centrum til glæde for tusindvis af cykelfans. I Argon 18’s hjemby Montreal vil virksomheden være vært for flere relaterede begivenheder i hele byen og vil have en betydelig tilstedeværelse i atleternes landsby ved begge løb.